Neden ikas E-ticaret Altyapısını Tercih Etmelisiniz?

Günümüz ticaretinde olmazsa olmaz bir model: E-ticaret…

Artık e-ticaretin yanında e-ihracattan da söz etmeye başladık. Özellikle pandemi dönemindeki alışveriş alışkanlıklarının sınırları aşan bir boyuta ulaşmasındaki pay büyük. Yapmanız gereken büyüyen e-ticaret ve e-ihracat ekosistemi içerisinde hızlıca yerinizi almak. Bunu sizin için kolaylaştıran bir çözüm: ikas…

Peki, ikas bunu nasıl yapıyor? Yazıya başlamadan önce ben okumayı sevmem video benim için daha iyi olur derseniz aşağıdaki videoyu izlemeniz yeterli . Fakat yazıda gözle görülmesi gereken çok madde var okumanızı tavsiye ederim.

ikas İle E-ticaret ‘e başlamanın Avantajı Nedir?

ikas ile e ticarete baslamanin avantajlari nelerdir

Bu içeriğin konusu e-ticaretin potansiyeli hakkında bilgi sunmak değil. Hemen hemen her işletme e-ticaretin geleceğinin farkında. KOBİ ve işletmelerin asıl problemi, e-ticarette hızlıca start alamamak.

ikas, bu eksikliği yerel ve global düzeyde kapayan bir marka. Karmaşık e-ticaret kurulum sürecini basitleştiren bulut tabanlı bir çözüm. İşletmeniz e-ticarette yerini alırken, bir sonraki adım olan e-ihracata entegre olmanızı da sağlar.

ikas’ın özellikleri neler?

1. Işık hızında e-ticaret!

Kullanıcı deneyimini ön planda tutan ikas e-ticaret altyapısı, tamamen bulut tabanlı. Bu sayede, trafik akışı ne olursa olsun üstün site hızında hiçbir azalma olmaz. Bu durum arama motorlarında yükselmenizi kolaylaştırırken, marka imajınıza da olumlu şekilde yansır.

2. Çok kanal, tek panelde

Pazaryerlerinizi yönetmek için bir yazılım, fiziksel mağazalarınızı yönetmek için ayrı bir yazılım maliyetlerine katlanmak zorunda değilsiniz. ikas, fiziksel mağaza, pazaryeri ve online mağazanızı aynı yerden yönetmenizi sağlayan bir çözüm yöntemlerine de sahip.

3. Ekstra uygulamalar için ödeme yapmayın

E-ticaret sitenizi açar açmaz ortaya çıkan ekstra maliyetler, her zaman heves kırıcıdır. ikas; iade, filtreleme ve anasayfa tasarımları veya export modülleri adı altında satılan 10-15bin₺ gibi ekstra rakamlar ile karşılaşmazsınız. Sadece satışlarınıza odaklanırsınız.

4. Kolayca dijital pazarlamaya entegre olun

E-ticarette başarınızı ölçmenizi sağlayan dijital pazarlama araçlarına kolayca entegre olmanızın önemi büyük. Facebook API uyumluluğu, GA 4 ve GTM gibi en sık kullanılan dijital pazarlama araçlarına ikas ile kolayca entegre olabilirsiniz. Diğer e-ticaret altyapılarında kod karmaşası içine girerken ikas e-ticaret altyapısında Google Tag Manager hesabınıza ait hesap kodunu girmeniz yeterli.

5. Dönüşümleri artırın

E-ticarette başarınızı ölçmenizi sağlayan dijital pazarlama araçlarına kolayca entegre olmanızın önemi büyük. Facebook API uyumluluğu, GA 4 ve GTM gibi en sık kullanılan dijital pazarlama araçlarına ikas ile kolayca entegre olabilirsiniz. Diğer e-ticaret altyapılarında kod karmaşası içine girerken ikas e-ticaret altyapısında Google Tag Manager hesabınıza ait hesap kodunu girmeniz yeterli.

ikas’ın geleneksel e-ticaret altyapılarından farkı ne?

Ikasin Geleneksel E Ticaret Altyapilarindan Farki Ne 1

  • Sınırsız dil ekleme imkanı, geleneksel e-ticaret altyapılarında bu özellik hem sınırlı hem de ek ücrete tabidir. Ortalama iki üç dil başına 1500₺ KDV bir ücret talep edilir.
  • Sınırsız trafik genişliği sunar. Geleneksel e-ticaret altyapılarında trafik bandını aşmanız sitenizin yavaşlamasına neden olur. Ayrıca ek ödeme yapmanız gerekir fakat ikas e-ticaret altyapısında böyle bir durum söz konusu değil.
  • Tek panel üzerinden pazaryerleri ve fiziksel mağazanızı yönetmenizi de sağlar. Geleneksel e-ticaret altyapılarında entegrasyonlar tek taraflıdır.
  • ikas, bulut tabanlı gelişmiş bir sistemdir. Diğer e-ticaret yapıları sunucu içi çözümler sunar.
  • Eklemek istediğim son özellik ise responsive tasarımda sınırsızlık özelliği, e-ticaret altyapılarında ürün sayfası tasarımı üç aşağı beş yukarı aynı iken anasayfalarda özgür bir tasarım imkanı mevcut. Bu özgürlüğü ikas e-ticaret altyapısı size neredeyse %99 sağlıyor. Nasıl mı ? isterseniz anasayfanıza youtube videosu ekleyin, isterseniz rich text ekleyin isterseniz ürünlerinizi ekleyin ya da sınırsız sayıda banner ekleyin tamamen özgürsünüz. Geleneksel e-ticaret altyapılarında ise bu durum size verdikleri tema tasarımı haricinde anasayfada ya da ürün sayfasında ekstra bir tasarım isterseniz 6500₺ + Kdv gibi rakamlardan bahsederler. Seçim sizin.

ikas e-ticaret paketleri özellikleri hakkında bilgiler

E-ticarete yeni başlayanlar, e-ihracat yapmak isteyenler ve çoklu satış kanalına sahip olan işletmeler için ayrı paket çözümleri var. İkas Start paket yurtiçinde satış yapmak isteyen girişimci ve kobilere yönelik bir paketken, ikas Grow paket yurtiçi ve yurtdışında ürünlerinin sesini duyurup tüm dünyaya açılmak isteyen girişim ve KOBİ’lerimiz için uygundur. Son olarak ikas Scale paket, bu paket yurtiçi ve yurtdışında satış yapmak isteyip aynı zamanda stok ve şubelerinin stok takiplerini e-ticaret sitesi ile entegrasyon problemini ortadan kaldırıp tüm süreçlerinizi tek bir sistemden takip etmenizi sağlar. Şunu da bahsetmeden edemeyeceğim, scale pakette birden fazla e-ticaret sitesini tek panelde de yönetebiliyorsunuz.

ikas Start Paket ile E-ticaret ‘e giriş yapın !

Start ile e-ticarete hızlıca entegre olur, müşterilerinize ulaşır, satışlarınızı artırabilirsiniz. Bu paket, profesyonel bir e-ticaret için gereken her şeye sahip. Yüksek hız, dijital pazarlama altyapısı, özel alan yönetimi, kargo entegrasyonu, gelişmiş editör ve iade yönetimi.

ikas Grow Paket ile E-ticaret ile sınırlarınızı aşın!

E-ticaretteki sınırları aşmak isteyenler için Grow paket ön planda. E-ticaretteki yerinizi alırken, ayrıca e-ihracata yönelmeyi düşünenler için cazip bir paket. Çoklu dil, yabancı para birimlerine göre fiyatlandırma, lokasyona göre otomatik yönlendirme, satış sonrası yorum hatırlatma özellikleri , dinamik fiyatlandırma gibi özellikler ve daha niceleri… Bu cümlede şunu söylemek istiyorum tabii ki hiçbir ticari operasyon çok kolay olmuyor fakat fiyata aldanıp 40-50 bin ₺ paket fiyatları duyduktan sonra müşterilerimizin kafasında e-ihracat hayal gibi oluyor. Sitemizde e-ticaret paketleri bölümünden grow paketin fiyatına bakın, 40-50 bin ₺ nerde grow paketin fiyatı nerde kararı siz verin.

ikas Scale Paket ile daha iyi organize olun!

Scale paket, çoklu kanala sahip işletmeler için benzersiz bir çözüm sunar. Tek bir panel üzerinden pazaryerleri, fiziksel mağaza ve kendi online mağazanızı yönetmenize yardımcı olur. Mağazadan teslimat, gelişmiş raporlama ve daha pek çok özellik.

Creamake ile ikas’lanın

E-ticaret ve e-ihracat dünyasının sunduğu fırsatları yakalamak için ikas çözüm ortağı olan Creamake ile hareket edin. En doğru paket seçiminden kuruluma, dijital pazarlama yönetiminden dönüşüm analizine kadar bütüncül bir yaklaşımla Creamake deneyimi yanınızda.

ikas altyapısı, Creamake tecrübesi ile daha güçlü!

İşimiz kolay: Easy

İşletmeniz için en uygun ikas paketi seçimi, hakkımızda içeriği, ürün veri girişleri, kullanıcı deneyimini öne çıkaran ana sayfa tasarımı ile müşterilerinize satış yapmaya başlayın. Ayrıca sanal pos kurulumu, SSS ve iletişim sayfa tasarımları da Easy pakete dahil hizmetler arasında.

Daha fazla ürün girişi: Medium

Easy ek özelliklerle birlikte Medium paketi; kategori ağacı kurulumu, 200’ kadar ürün veri girişi ve sitenin SEO ayarlarının yapılandırılmasını içeriyor. Ayrıca kargo ayarları da Medium paketine ek hizmetler arasında.

Dijital pazarlamaya hazır olun: Expert

Expert, Medium paketindeki özelliklere ek olarak, e-ticarette en çok kullanılan dijital pazarlama araçlarına entegre hale gelmenizi sağlar. Araçlar arasında Google Araçları, Instagram mağaza ve Facebook pixel kurulumları var. Ayrıca Expert ile 1 adet pazaryeri kurulumu da hizmete dahil.

ikas yolculuğuna güç kazandıran ajans: Creamake

Her şey tamam, peki ya satışlar?

Creamake, ikas e-ticaret yolculuğunuzu başarıya ulaştıran dijital pazarlama çözümleriyle hedef kitlenize ulaşmanızı sağlıyor. Rekabetçi SEO stratejileri, Google ve sosyal medya reklamları ile hızlı bir şekilde e-ticaret yatırımınızı büyütmeye başlayın.

Bu yazı yetmedi e-ticaret paketleri ve kurulum süreçleri hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var dediğinizi duyar gibiyim, cramake X ikas sayfasını ziyaret ederek, sürece dair tüm fiyatlardan haberdar olabilirsiniz!

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) Creamake Yazılım Teknoloji Ltd. Şti.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi mi almak istiyorsunuz ?

Blank Form (#7)