ikas Tema Görsel Boyutları Nedir?

,ikas e-ticaret altyapısı, işletmelerin kendi e-ticaret sitelerini kolayca oluşturmalarına olanak tanıyan bir yazılımıdır. ikas‘ta temalar, sitenizi özelleştirmenize ve daha profesyonel bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

 

ikas temalarında kullanılan görsellerin boyutları, temanın tasarımına ve özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, kullanacağınız tema için doğru görsel boyutlarını öğrenmek önemlidir.

 

Tema Görselleri İçin
Her tema için görsel boyutları değişebileceğinden, kullanacağınız temanın varsayılan görsellerini bilgisayarınıza indirmenizi öneririz. Bu görselleri inceleyerek, kullanmanız gereken görsellerin boyutlarını öğrenebilirsiniz.

 

Ürün Görselleri İçin
ikas temalarında ürün görsel alanları genellikle kare şeklindedir. Ancak, The Nile ve Ezo temalarında ürün görsel alanları dikey dikdörtgen şeklindedir. Bu nedenle, bu temalarda kullanacağınız ürün görsellerini dikey dikdörtgen olarak optimize etmenizi öneririz.

 

Görsel Boyutları Tabloları
ikas, yakında tüm tema ve komponentlerin görsel boyutlarını tablolar halinde yayınlayacaktır. Bu tablolar, kullanacağınız tema için doğru görsel boyutlarını öğrenmenizi kolaylaştıracaktır.

 

Sizler için ikas temaları içerisinde en çok kullanılan OZY Teması için özel olarak hazırladığımız görsel boyutları tablosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Diğer ikas tema ölçüleri için ise OZY teması için hazırladığımız görselin hemen altında bulabilirsiniz.

 

E-Ticaret sitesi kurulumu hakkında daha fazla desteğe ihtiyacınız olması durumunda, E-Ticaret Sitesi Kurulum Paketleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

creamake ikas ozy tema gorsel olculeri

1 2 3 4 5 6 7 8 9